Starstablest

Dogge level 15

Idag blev Dogge level 15! Jag har blivit vääääldigt lat med levlingen men idag blev han äntligen full levlad! :)
Han belönades med lite gos och klementin! Han fick även köra mc kl 20 men det gick inte bra. Han stanna den filuren. ;) Kunde inte bli arg på han. Han hade precis kört alla lopp och var trött så jag kan inte bli arg på han.
 
 
 


YES FINALLY LEVEL 15

YEEEEEEEEEEY idag gick jag äntligen upp i level 15!!! SÅåå glaaad :D
 
 
 
WIIIIE :D
 
 
 


HALLOWEEN!!

Kommer bildbomb nu på uppdrag, spöken, pumpa tävlingen och meeer! :D
 
 
SEN EN SAK TILL!!!!
Vet inte om det var en bugg men ALLA kläder och all utrustning kostade mellan 3-7 js bara!!!! VI I KLUBBEN KÖPTE TYP UPP ALLT!!
MEN NU ÄR SERVEN STÄNGD OCH DOM FIXAR SÄKERT BUGGEN..... ;_________;
Suck, jag som bara skulle in i hemstallet och lämna kläder för ryggan var full :$$ då tappade jag kontakten och sen kom man inte in igen!! FUCK ;_______; jag skulle ju köpa upp allt, hann iaf shoppa i gåd och två pikéer i sb för typ 4 js per tröja :OO omg jag är så hyyyper :(
Tänk om man inte får behålla alla kläder??? Då dör jag....... ;_;
 
 
 


BEUNDRAD MED SPRICKORNA!!!!!!!

YAY äntligen beundrad med sprickorna!!! Så j'kla skönt, nu slipper jag dom!!!
 
Sista sprickan! :D
 
Fick uppdrag hos Alex. :)
 
BTW!!! Jag är snart i level 15. (!!!!!!!!!!!!!!) Är 80 xp ifrån nu!! :'D
        
 
 
 


:D

Strömmen kom tillbaka igår kväll men då satt jag med familjen och spelade spel med massa ljus tända. Super mysigt verkligen! :) Nu ska jag fixa uppdrag och sånt. :)
 
Arkivbild hehö.
 
 
 


The Green Team, Or What?

 


Strömavbrott

Där gick strömmen. Sitter med massa ljus och gör ingenting. 
Vi hörs när strömmen är tillbaka. Troligtvis senare ikväll eller imorgon!
 
 


 


en vanlig champ dag

Såhär är en vanlig champ dag för mig.. :) ofta på fpc också!!!
 
 
 
 
 
 
 


det är storm här, jag vill stanna i sverige!!!!

Yep, så äre. Det är värsta stormen/orkanen/tredje världkriget här. Det känns som huset kommer lyfta vilken sekund som helst, men jag sitter här med min kära dator i hopp om att få stanna i Sverige och inte flyga iväg till Pakistan eller något. Bara så ni vet ifall jag inte uppdaterar då har jag flygit iväg till Pakistan! :)
 
 


en av mina favorit outfits

Detta är en av mina favorit outfits. Har ingen bra förklaring igentligen men jag bara älskar den! Tycker den passar både på Davve och på Prince.:D
 
 
 
 
 
 


I Think I Love You ♥

 
 


on top of the world

Lyckades komma upp i bergen idag och fick några fina bilder på Skördebygden uppifrån. :D
 
 
wtf vad är det för svart mysko ställe?!
 
 
 
 
Sen skickades jag hem.... ;_;
 
 


ahah jag orkar inte ;__;

Trodde jag skulle få bli beundrad med sprickorna idag.. MEN JAG ÄR 20 XP IFRÅN. Jag orkar inte ;__;
 
Kommer före och efter bilder här:
 
 
 
20 FYCKING XP IFRÅÅÅN ;________;
 
dagens utbrott lalala
 
 


hitta lillen :D

Försöka att hitta lillen på bilden under. :D
 
Jag rider typ aldrig lillen längre, just för att han är seg och så. Men jag har aldrig tänkt på hur söt han är :')
 
 
 
 
 
 
En liten fail får bli med också. x)
 
 
 
 
 
 


men snygg häst eller vadå???

VILL HA EN FRIESER, NU PÅ EN GÅNG. ):
(sophias snyggve)
 
 
 
 
 
 
 
 


Hawkstar

 
Efter att ha velat fram och tillbaka sedan hästen av rasen Selle Francais släpptes bestämde jag mig idag för att köpa denna skönhet. Det var en självklarthet att det skulle vara en hingst, min alldeles första hingst!
Namnet blev Hawkstar, vilket betyder Hökstjärna men hans smeknamn är det finaste av det finaste, AWAR! ♥
Vad jag hittils märkt är att han är otrolig lydig men testar gärna sin ryttare när han känner för det, hoppning är han duktig på men blir gärna stark och far iväg som en raket över ridbanan!
 
Världens finaste! ♥
 
 
 


Is it..ME?!

 


etta i fgc med dogge :')

Idag när jag levlade Dogge så kom det upp att det var fgc om 10 min och då var jag vid minka. Så jag tänkte varför inte låta Dogge få visa vad han går för? :)
Så jag red dit och kom i grupp med massa level 15 hästar medans Dogge är i level 13. Men hela loppet gick super bra! Låg 2a mestadel men sen knep vi guldet! :') Älskar min fiina Dogge!! Ångrar verklingen INTE att jag köpte honom!
 
Så duktig min knas boll! :)
 
 
Btw, har rensat bilder men nu ska jag bara beskära alla 248 bilder typ ;__; Kommer dock rensa en gång till sen.. annars blir det liite mycket bilder. :)
 
 
 


jag är tillbaka

Heej, jag är tillbaka nu, jag lever. :)
Har ett ton typ med bilder att gå igenom nu.... :)
 
 
Nämligen 526 bilder ifrån Skördebygden.... KUL :D Nu ska jag gå igenom dom och så kommer det STOOOR bildbomb senare idag, eller om typ 2 veckor ;__;
 
 


När målet ska ersättas

Det har varit en lång och vissa stunder slitsam tid innan Skördebygden idag, den 23/10-13 öppnade och fylldes med spelare. Dessa två år som gett oss spelare så fantastiskt mycket glädje, skratt och vänner ska bli flera, och nu också i Skördebygden. För många har det varit ett mål, att den dagen Skördebygden öppna dra sig över bron och genast undersöka stället, men nu då? Nu när Skördebygden öppnat och målet är avklarat?
En bra fråga, men långt ifrån tråkig. Under dessa två år har vi lärt oss att Starstable teamet Alltid har något på gång så icke ska det förvåna oss att vi i framtiden har ett minst lika stort mål framför oss!
 
Tack Starstable, för att ni ger oss ett spel som fyller en stor del av vår fritid med glädje! Tack!

 
 


SKÖRDEBYGDEN, HÄR KOMMER JAG!

Hej allihopa!
Idag är det en mycket stor dag för alla på Jorvik, den härliga Skördebygden öppnas för de som har slutfört alla uppdrag hos Byggmästare Donald och därmed reparerat bron! För att få tillgång till Skördebygden måste du också vara Star Rider och i level 4 eller högre.....LÄS MER
 
 


VARFÖR JUST NU ~ FUCK

JAG ORKAR INTE MER, JAG ÄR SÅ LEDSEN, JAG GÅR SÖNDER INOMBORDS, JAG KOMMER INTE KUNNA LEVA SÅHÄR. 

Har nyss fått besked av ägaren till den ponnyn som räddat mitt liv ungefär, hon ska avlivas imorgon. Eller ja, hon ska kremeras. Jag är förstörd. Jag kommer inte kunna leva utan min lilla gosegris. Ska berätta lite om henne. 
 
Hon är en minishettis på 84 cm i manken. Hon är världens gosigaste men envisare ponny kommer du aldrig hitta. Hon är väldigt speciell, hon är ju som jag sa, otroligt envis och har t.ex sparkat ett x antal när dom vart i hennes närhet. Men hon har aldrig sparkat eller försökt mot mig. Hon har aldrig visat sig sur eller irriterad mot mig. Jag började sköta om henne för 2 år sen. Även ägarens större häst, en D ponny. Båda är över 20 år så dom är ju gamla men lika glada ändå. 
 
Okej, tillbaka till min älskade lille gris. Hon har för ett ganska långt tag sen fått astma och den har blivit värre och nu fanns det inte så mycket mer att göra för henne. Allt har gjorts för henne, det finns inte mer vi kan göra.
 
Detta är det bästa för henne och det vet jag. Men det är så otroligt jobbigt särskillt när det är en sån liten sötis som man bara vill krama om tills det inte går mer. Hon är som en nalle björn ungefär. 

 
Jag kommer ta en bloggpaus på ett långt tag, jag vill inte leva såhär men det kommer jag få göra. Detta kommer förendra hela mitt liv och min tonårs tid. Hon fanns alltid där när det var jobbigt och nu vet jag inte vad jag ska göra när livet är skit. fuck.
 
Ska inte skriva mer här nu, hoppas Sophia bloggar så bloggen inte blir död för länge!
 

Min älskade, nu kommer du kunna andas normal och du kommer inte ha ont. Du har lämnat ett stort spår i mitt hjärta och i mitt liv. Du förändrade mig, du gjorde mig hel. Nu kommer du att komma till de evigt gröna ängarna och där kommer du få stanna. Det gör så ont i mig, jag går sönder. Men det ända jag vill är att DU ska må bra och kunna leva vidare. Men det vet jag att du inte kan. Du kommer få det så mycket bättre snart! 
Jag vill bara att du ska veta att du har vart det största hoppet i mitt liv och du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat. Du är min livsglädje. MITT ALLT. 
 
Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå. Mer än någon annan kommer förstå. MER ÄN ALLT ANNAT. 
 
Jag älskar dig gumman.♥ ↓ copyright på bilden, så rör ej tack.
 
Livet är en enkelriktad gata.
 
 
 
 
 
 
 
Så många låtar jag vill visa er men inte lika mycket energi och ork. vi ses och sköt om er.
 
 
jag kommer klara mig.
 
 


jag lever

jag lever, andas. Men har ingen blogglust. Har massa trögt i huvudet att reda ut innan jag kan blogga och det kan ta tid. Nästa vecka är en jobbig vecka irl.. men det underlättar lite att skördebygden öppnar!
 
obs bröllop om 5 dagar 
 
 


Enkla medel

Idag satt jag och funderade på vilka enkla medel man faktiskt kan ta till med för att få jätte trevliga bilder fast att man inte är världens bästa i PS, Gimp och liknande. Jag väljer att sätta det som punkter och sedan exempel, kommentera gärna med era knep och tips ;)
 
  • Simpla bilden
  • Den vanliga simpla bilden är för mig inte redigerad ett dugg, bortsett från att den är beskuren. Ingenting är fixat med, bara en helt vanlig bild, men som ända blir väldigt bra.
  • Smått redigerade bilden
  • En smått redigerad bild är för mig en bild där man kan ha lekt lite med färgerna, inte mer. Små fix med andra ord. Text och så räknar jag också som små pill, inte om det är något dö avancerat så klart men annars.
 
  • Kraftigt redigerad bild
  • En kraftigt redigerad bild är för mig en bild där mycket är ändrat, exempelvis: Något borttaget (tyglar osv) och där ljuset är kraftigt ändrat
 
Vad ska man tänka på för att få en bra bild? Finns det några tips? Något man ska tänka på?
  • Ljuset. Är man inte super duktig på redigering av ljuset på en bild ska man vara nogrann redan i spelet i vilket ljus man är i. Några exempel:
Ljuset är tydligt och snyggt, bilden blir bra och skarp.
Mörkt ljus, beroende på vad man fotar och till vilket syfte kan det bli allt mellan himmel och gjord. Men en allt för mörk bild är inte snygg och kräver redigering.
Trixigt ljus, men som har sin charm enligt mig. :)
 
  • Hästens ben. Ibland ser hästens ben minst sagt knasiga ut, det blir inte bra på bild heller, jag lovar. Så, ta massvis med bilder och välj ut de bäst. Att från tio bilder kanske få fram bara en är ändå värt något. Några exempel:
En helt okej bild, benen ser inte super ut men det är ingen dålig bild.
En bättre bild där hästens ben ser mycket mer verkighetstrogna ut. Det hela ser mycket mer avslappnat ut också.
 


Där tog jag upp det jag tänker på när jag tar en bild, så ut och fota järnet nu kära läsare!
 


 


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Nu sitter man här, och sitter. Klockan är över fyra men fortfarande ligger StarStable nere. Jätte sugen på att starta med uppdragen, tänk när man rider där på Angel påväg in till Skördebygden (förmodligen nästa önsdag). Jag får fortsätta drömma och vänta helt enkelt, men hoppas att det snart kommer igång :3
 
Bjuder på en gammal bild ;)
 
 


I´m Back

 
 
 


Att göra lista

* Stänga sprickor
* Fiska 
* Dagliga i vd
* Kompis tid :$
* Försöka levla
 
Det är detta jag ska hinna göra idag, inte det roligaste som väntar precis. Kompis tiden är lite, eh vet inte hur jag ska förklara, men det är inte alltid så kul som det borde vara.
 
"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting."
 
"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktig beslut."
 
Om snöret inte håller, utan går av,är det bara att försöka med ett annat snöre."
 
Gamla citat jag skrivit innan i bloggen som kommer ifrån Nalle Puh.
 
 
 
 
 


~

 
 
 


åh min älskade Eva

Eva jag älskar dig så obeskrivligt, oerhört mycket!!!
 
Du är mitt värld, det är du som gör så att min värld fungerar!! Utan dig vore jag inte ens en halv människa, utan dig finns inte Tove aka Ove. Du är mitt värld!!
 
 
Bröllop om 12 dagar <3
 
 
 


eh

Hittade 2 bilder på min ponny blandat med en kossa eh det va fett likt men så fult hahah.
En prickig ponny som är liiite rund och go om magen. :D
 
 
 
 
 


bilder från klubben

Kommer lite bilder ifrån klubben nu! 
Inte så många men några. :)
 
 
 
 
 


bilder från klubben

Kommer lite bilder ifrån klubben nu! 
Inte så många men några. :)
 
 
 
 
 


rida är kul men jag föredrar att flyga

 
 
 
 
 


GAAH

KOLLA VAD JAG SÅG NÄR JAG SKULLE TILL SB BRON OCH LÄNGTA!!!
 
 
 
 
 
 


bildbomb #3

Bilder blandat ifrån denna veckan då jag hade bloggpaus. Denna gången om Gill. :D + lite annat!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


bildbomb #2

Bilder blandat ifrån denna veckan då jag hade bloggpaus. Denna gången om min älskling!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT RÖDHÅRIG

JA SOM RUBRIKEN LYDER!!!!!
Detta var nog typ förra helgen eller något. x)
 
Jag och Eva bestämde att vi skulle byta hår så vi bytte till rött och blått sidohår. Dock så bytte Eva igen då hon inte gilla det. Men jag har vant mig och jag gillar faktiskt det. :D Jag gillar ju att rida runt i röda outfits och så passar dom mina brillor som jag btw bor i. :D 
 
 
 
 
 


bildbomb #1

Bilder blandat ifrån denna veckan då jag hade bloggpaus.

 
 
INGEN FELIX!!!
 
 
SSO'S längsta klubbnamn!!!!
 
OCH, eva har skapat en nya klubb som heter Cyborg Stars! Det har redan gått bra och jag gillar klubben!
 
 
 
 
 
 
Poo AHHAHAHAHAHAH längst ner om ni inte såg det!!!
 
 
 
 
 
 
 
 


omg heaven *-*

Asså jag totalt älskar stenringen nu!!! En sak som skulle va sååå himla bra skulle vart att man kunde se andra där! Vill ju ta bilder med mina vänner där. :( Fast det hade nog inte blivit lika fina bilder om det kommer nån unge och förstör bilden genom att hoppa framför en... :)
 
Men nu till dessa LOVELY bilderna som jag TOTALT ÄLSKAR!! :')
 
Jag menar, ser du hur otroligt fin denna bilder blir med ljuset? *-* herregud....
 
 
 
 
 
 
Det var en självklarhet att Love skulle med!! Jag längtar så jävla mycket till Södra Jorvik eller numera Skördebygden öppnar! Ska SÅKLART rida Love då och så ska jag rida med min älskling Eva. <3
 
 
 


men hej

HEJ jag är tillbaka nu efter typ en vecka. Mycket har hänt och det kommer komma bildbomber snart eehheh. Ja det har hänt mycket men är trots att ganska lycklig. :D 
 
Det var otroligt skönt att slippa blogga, för det hade inte vart roligt att läsa bloggen i vilket fall så... :D
 
Men snart kommer det massa bildbomber ifrån denna veckan!