Starstablest

OMFG OMFG OMFG!!!!!

Shiiit vi kommer få husdjur idag OCH eget stall m.m. AAAAAAAAAAAA SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!! DAMP?? o.o JA!
Dom skrev också att vi hade fått en ny paddock nedanför vingårde!! :D

Ditt alldeles egna husdjur!

2012-12-19
    Hejsan allihopa! Detta är nytt i veckans uppdatering!
Nya uppdrag: - Nu är vi inne på slutspurten innan jul. För dig som har varit så snäll och hjälpt till med alla julbestyr väntas fina julklappar när du väl är klar med alla uppdrag! Var inte orolig om du har missat några dagar. Juluppdragen kommer finnas kvar en tid efter jul.
Ny funktion: - Nu kan man skaffa sig husdjur! För att kunna göra det måste man ha tillgång till Fort Pinta (Level 4). Prata med tjejen utanför butiken Pet Shop Girls i Fort Pinta så berättar hon mer!

Gulliga hundvalpar är ett utav husdjuren som du hittar i affären Pet Shop Girls i Fort Pinta!
Nytt hemstall: - Ditt hemstall har ändrats och nu kan du gå in i ditt alldeles egna stall! För att du ska känna tillhörighet till ditt hemstall kostar det nu 25 Star Coins för att byta hemstall. Byggarbetarna vid Fort Pinta och vid Steves bondgård är också klara och de har byggt två nya ståtliga stall.

Ditt alldeles egna stall!
Nya kläder och utrustning i julshopen: - Den gröna stickade jultröjan hade åkt vilse förra veckan men nu har den äntligen kommit rätt. Du hittar den och andra nya julkläder i julshoppen i Moorland.
Vänliga hälsningar, Star Stable-gänget

Ps. Glöm inte att kolla in den nya paddocken nedanför Silverglades hästsportscenter! Ds.
 
 
Jag och annis har suttit vid datan sen 2 och väntat tills det öppnar, de har inte öppnat än :c buhu..
 


Intervju med Marcus om hemstallen och fler hästar!

Intervju med Marcus om hemstallen och fler hästar!

2012-12-18
Hej! Inför denna veckas uppdatering börjar vi redan idag med att berätta lite om de nya funktionerna som kommer komma. Dom stora ändringarna, som ni säkert redan listat ut, är de efterlängtade husdjuren! Vi har också ändrat hemstallen och hur de ser ut och fungerar. De nya stallen är början till det som kommer bli ditt alldeles egna stall! Idag kommer ni kunna läsa intervjuer med ett par av Star Stables spelutvecklare på Pixel Tales. Först ut är Marcus Thorell!

Hej Marcus! Berätta lite om dig och ditt jobb. - Jag är Game Director och är den som bland annat har bäst koll på stallen på Jorvik. Jag har jobbat med Star Stable sen allra första början!
Vad är det som just nu händer med alla stallen på Jorvik? - Vi förbereder för den dagen att man ska kunna ha flera egna hästar i Star Stable. Det som kommer märkast mest av allt just nu är att alla stall har uppgraderats och hela funktionen för hur ditt hemstall fungerar har ändrats en hel del. Steves bondgård och Fort Pinta har fått helt nya stall.

På vilket sätt har funktionen för hemstallet ändrats? - När du går in i ditt hemstall kommer du vara ensam där inne och kan inte se de andra spelarna och du kan ostört pyssla med dina förvaringsutrymmen, och sedan även kunna ta hand om dina hästar när den funktionen är introducerad i framtiden. För att komma åt sin sadelkammare med alla kläder och utrustning måste du rida till ditt hemstall. Självklart kommer man kunna byta hemstall när man vill men det kommer att kosta 25 Star Coins.

Varför behöver det kosta att byta hemstall? - Jag tror att det är viktigt att känna en tillhörighet med stallet och området som man har valt att ha som sitt hem. Om man fyttar hela tiden känns det aldrig som hemma och dessutom finns det transporter som man kan använda. Det är dyrt och krångligt att flytta i verkligheten och det illustreras nu även i spelet genom att det kostar lite att göra det. Att känna en tillhörighet till ett stall är viktigare och roligare för spelet.
En fråga som alla säkert undrar nu; När kommer funktionen för att kunna ha fler hästar och hur ska den fungera? - Vi förstår att alla längtar efter detta, det gör vi med, och hela teamet jobbar för fullt med den funktionen. Vi har ännu inget releasedatum för när det är klart, men det kommer högst troligen ske tidigt under nästa år.
Kommer hästarna finnas i en affär? - Som funktionen är planerad just nu kommer spelarna besöka olika hästmarknader så att man kan se hästen ordentligt innan man bestämmer sig. När man väl har valt ut sin nya häst kommer den transporteras direkt till ens hemstall, om man har lediga spiltor.
För att komma åt sin nya häst måste man alltså resa till sitt hemstall och hämta den? - Det är helt korrekt. Man kan ringa ett upphämtningssamtal så kommer man omedelbart till sitt hemstall.
Hur fungerar det med hästarnas utrustning, XP och välbefinnande? - Varje häst blir unik och du måste ta hand om den separat. Detsamma gäller hästarnas level (XP). Man måste alltså tävla med alla sina hästar för att levla upp dem. Du kommer med andra ord att kunna tävla i samma race fler gånger på samma dag med dina olika hästar. Det är mycket jobb med att ha hand om fler hästar, precis som i verkliga livet!
Spännande! Vi återkommer säkert till det här ämnet när det närmar sig release. Finns det något mer du kan berätta om vad som kommer hända på Jorvik den närmaste tiden? - Det händer massvis hela tiden! Det är full fart. Förrutom våra veckouppdateringar som oftast innehåller en blandning av kläder, utrustning, nya race och uppdrag jobbar vi för fullt med nya funktioner och förbereder för att öppna nya områden. De områden som står på tur är Jorvikstallets område i landsdelarna söder om Silverglade och Den gömda dinosauriens dal… Men när dessa öppnas vet vi inte ännu. Vi förbereder också nya spännande spelfunktioner som kommer öka spelupplevelsen ytterligare för alla våra fantastiska spelare!
Tack för intervjun Marcus! Tack själv!
 
SHIT Vad jag är taggad asså!! :D


Intervju med Hanna om Husdjursfunktionen

Intervju med Hanna om Husdjursfunktionen!

2012-12-18
Hej! Här kommer andra intervjun där Hanna berättar mer om husdjuren.
Hej Hanna! Berätta lite om dig och ditt jobb. -Jag jobbar som Star Stable-grafiker på Pixel Tales och har stenkoll på alla husdjur!
Hur går det till att bli husdjursägare? - Du kommer först få ett uppdrag av tjejen som säljer sadelväskor i Fort Pinta. Först efter att du har pratat med henne kommer du att kunna gå in i djuraffären Pet Shop Girls som ligger precis intill.
 

Vad kul! Kan alla skaffa sig ett husdjur? - Absolut. Så fort man har fått tillträde till Fort Pinta (ungefär level 4) kan man gå in i djuraffären. Där finns det fler djur att välja mellan som alla längtar efter ett äventyr!
Äventyr? Hur menar du då? - Jo, alla små djur på Jorvik älskar att följa med på ridturer. För att de ska kunna göra det måste du ha en sadelväska där ditt husdjur sitter. Det är alltså nödvändigt att ha en sadelväska för att ditt husdjur ska kunna följa med. Glöm inte bort att din häst också måste ha en sadel för att sadelväskan med ditt djur i ska synas!
Kan man ta bort sadelväskan och sitt husdjur från hästen? - Ja det kan man. Det funkar precis som benlindor, dekorationer och när du ska rida barbacka. Man öppnar sitt karaktärsblad, och från det kan du lägga till eller ta bort ditt husdjur och din sadelväska.

Kan man ha mer än ett husdjur? -Ja man kan ha hur många man vill. Men det är bara en som kan sitta i sadelväskan åt gången. De andra får vänta i sadelkammaren i ditt hemstall där det nu inte bara kommer finnas plats för kläder och utrustning utan också för dina nya små vänner.
Tack Hanna för att du berättade mer om djuren! Tack själv, hoppas alla spelare tycker om husdjuren lika mycket som vi gör!
 
JAAAAA DET TYCKER VIII!!!!! :D OMFG..


Häst rumpaa

Annis ba; Kolla vilken fin utsikt över slottet!
Jag; Hmm hennes häst rumpa? o.o Fin utsikt.. Bajs..
Dagens fail!!
/ Tove


Har lite kul.. :)

Jag och annis rider runt och har lite kul, det är ett ställe där det är helt vitt och rakt typ.
Jag är sämst på och förklara
 
Jag tog i alla fall en söt bild! <3
 
Är som en äng som är helt snötäckt! Awesoome!!
/Tove
 


Gjort uppdragN ;DDDDDDDD

Heeeeeeeeeeyyyyyy!!!!! Är liteeee dryyyyggg :DDDDDD IHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI xD
 
Nä nu får jag skärpa mig ;) HIHIHIHIHIHIH.... Nä seriöst.. HAHHAHAHAHAHHA xD
 
HOHOHOHOHO xDDDD
 
SERIÖST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Har gjort jul uppdragen nu, de va skoj! Eller Annis gjorde de för jag satt och sket xD HIHIH Nä skärp dig TOVE..
Jag tog en massa kort men tog bort typ alla, bjuder på julklapppppaaaaaaaaarr ;D
 
 
Tog en söt bild på mig och Sophia också! <3
Söta vi e...
Puss Tove & Annis :*
 
 
 
 


Lite blandat

Hejdär :)
Jag har precis gjort juluppdragen för idag, de va skoj!
 
Orkade inte ta några bilder, kaxigt va? ;) HAHA!!
Nu ska jag till discot! :D
Puss Tove :*
 
 
 
 


Uppdrag

Har gjort uppdragen lite snabbt och stressigt, behöver plugga nu.Tog några bilder men typ inga blev bra.. En ialla fall.  Idag skulle man fixa en hink och plocka äpplen.
Här matar jag en häst på Steves gård med ett äppel :)
Puss Tove :*


Dagens outfit 12-12-12

Den 12-12-12 är det då jorden går under? Nej! Jag sitter ju här och bloggar.. xd Men dagens outfit dåra..
 
Detta är typ min jul outfit eller iochförsig jag byter träns, schabrak óch benlindor ibland. Men detta är min nuvarande jul outfit! Stilren och julig, precis som den ska va.
 
 
Nu säger jag godnatt bloggen, puss Tove :*
 


Bad update... ;(

Sry.. :( Ska bättra mig! LOVAR..
 
Har i alla fall gjort uppdragen, roliga.
Har också tittat i den julshopen i Moorland, köpte allt, tränset, benlindorna och schabraket.
 
Orkade inte rida t gåd så tittar väl förbi imorn eller när jag orkar xd
 
Tog bara två bilder från uppdragen, hatar att bomba med 30 bilder när rådsmannen står och pratar. Hur kul är det att läsa liksom? Inte så kul..
 
Idag skulle man hänga upp pepparkakor och ställa ut trädgårds tomtar lite här och var.
Söta tomtar ju.. :3
Imorn så kanske jag inte hinner blogga så mycket lite på kvällen i så fall. Större uppdatering väntas till helgen! :D
Kram Tove!
 


Gäästblogging!!

Hallå där, Toves bästii här!
 
Tove har ridit Love, o jag har fotat en massa bilder, dock va han inte på de bästa humöret när dom hoppade! xD
Tove va nära på o flyga av flera gånger haha :p
Ni kan ju få veta lite om mig dådå!
Jag heter Anastasia Mounteinfield, jag är 13 år, och bor med min familj i SGB, min häst heter Wildwhisper och är en  5 årig hingst imp från Holland, han älskar att busa i snön o att kasta av ryttare;) Han är uppstallad på Steves gård, där trivs han! Han och Love e bässtiisar, precis som jag och Tove;)
Nu får ni bilderna :D
den typiska öron bilden xd
Här är jag och min häst dåråå:)


// Tove & Annis:)


Längtar..

Jag längtar tills man kan rida där! Undra vart man kommer och varför det finns en väg där uppe? ;o
Märkte det när jag skulle till Fiskebyn och shoppa, jag ba; Vad är de för väg? Där vill jag ju rida! :D
Vad är detta?
Åh detta? o.o
En närmare bild på jag vet inte vad , men spännade är det! :D
 
 
Jag vill också fortsätta med druid och soulrider uppdragen! De va så spännande!
Nu är det ju bara juluppdragen, men jo de är roliga men saknar druid uppdragen..
Åhh saknar! D:
Sedan när man fick åka till Dc och leta efter justin, sååå spännade!!!
Shiiit vad jag saknar detta!! Det var SÅÅÅ spännade , spricker.. D: Vill tillbaks dit så coolt och scary ställe liksom.. xd
Mycke bilder men bilderna talar för sig själva ju..
/Tove


Fågelskrämma

Har letat upp en fågelskrämma som var på vift! Hehe.. Satte den där den ska va :)
/Tove


Shoppat

Har köpt svarta benlindor nu när jag har råd.. xd
Passar min outfit också! ;D NÖJD!!
/Tove
 
 


OMG!:D

Shit jag är typ rik!! :D
 
Igår hade jag 100 sc. Nu har jag 500!! :O Shit måste fått 400 sc i veckopeng! Hihi nu är jag glad! :D
 
Nu ska jag shoppa!!
 
 
/Tove


Faiiill xd

Inte Loveflower dock!
 
Ser ju ut som en ko..
 
Någon random red förbi mig och ställde sig mitt i mig (jag satt inte på Love) och så vred jag kameran för att se något och då blev det såhär.. Haha fail!! xd
/Tove


Lutfisk.. D:

Jag hatar lutfisk, eller venne vad de är men jag gillar inte fisk i vilket fall! Men till dagens uppdrag :)
 
 Pratade med rådsmannen.
Stack till Mrs Holdworth och snacka me henne.
Pratade med May och stack sedan och håvade upp 6 lutfiskar.. :c
Gjorde det, men tyckte inte om de :p
Hon vart impad! :D
De va dagens uppdrag! Kort och gott! /Tove


Todeloo ;)

Tagga uppdrag nuuu.. lite sent men endå :p
 
Random bild
 
 


Fortsättning på juluppdragen

Idag skulle man fixxa mer kulor till granen och hänga upp julslingor i Valedale, Firgrove, Vingården, Moorland och Steves stall! :)
Pratade med rådsmannen.
Stack till Steve.
Jag hängde upp dom!
Granen börja att bli riktigt grann nu! :D
Rådsmannen tyckte det blev bra med de silvriga kulorna istället för vita.
Red runt i hela jorvik typ.. xd
Fint blev de iallafall! :D
Placerade ut dom.
Det var dagens uppdrag, jag gillar när dom delar upp alla saker som ska fixxas på olika dagar. Det vara längre och blir inte för drygt och långt uppdrag varje dag! BIG LIKE!! :)
/Tove <3!


Jag gör det!!

Jag gör det!! Jag lägger ut en bild på mig och min sköt häst som jag också hyrde i sommras. Hon blev dock sparkad efter 3 veckor och fick efter 4 veckor hos mig åka tillbaka till ridskolan. Jag skulle haft henne i 6 veckor men dock blev det inte så!
Hon är ett russ på 12 år som är jäklit envis, en riktig liten räv om man får säga så..? :3
 
Men jag älskar henne ändå!
 
Själv är jag väldigt envis och bestämd så vi passar ihop tycker jag! Hon är så socker söt! <3
 
Jag red även henne på en julshow vi hade i stallet, hon är en sån häst som blir galen av applåder och sånt! Men hon skötte sig perfekt! Så lugn men ändå sprudlande pigg och glad! Det var en kadrilj så hästen framför blev rädd för en högtalare men hon gick så fint bakom! (Hon är en sån som brukar bli rädd om någon annan blir det!) Vi skulle vara tomtar, därav den juliga outfiten :)
Men innerst inne, lååångt inne finns ett hjärta av guld, man måste bara lära känna henne först! Jag har kännt henne i mer än 4 år och jag litar till 1000% på henne. Hoppas hon gör samma sak!
 
Så fort jag är i hennes närhet blir jag glad, sprallig och lycklig. Jag tar verkligen vara på tiden med henne, vill rida henne så länge som helst men snart kommer jag att bli för lång, nån gång kommer jag det, även om jag växer långsamt.
 
Och om ni undrar så heter hon B1 ja hon heter det xD men kallas Bettan, B1 = B ettan lite krångligt men hon kallas Bettan. eller jag kallar henne för så många namn så att jag inte kommer ihåg alla, men min favvo är Betty. Några kallar henne grisen ;( Stämmer INTE..
 
~Kärt barn har många namn~
 
Hoppas det var roligt att läsa lite om mig (IRL) har inget att skriva om på SS, det var detta jag ville få ut!!
 
LoveU! ♥ Kram Tove!


Vad jag tänker mest på..

 
(lite IRL nu då)
 
 
 
Detta var min kanin Sigge som blev 4,5 år. Han fick avlivas för han blev typ förlamad i högra bakbenet. Så han led, för han kunde inte hoppa och skutta, stackarn... Saknar han så det gör ont. Jag kan börja stor lipa så fort jag hör namnet Sigge eller ser en bild på honom.
Lite mer bilder på honom.
 
 
Han var för jäkla söt asså.. Lite sådär galen och ville testa nya saker..
 
Såhär skrev jag på kartongen vi skulle begrava honom i.. <3
Har massa bilder med mig med, men vet inte om jag vill lägga ut bilder på mig här..? ;o
Tänker i alla fall på Sigge hela tiden och vill bara att ni ska veta detta. Så om jag inte bloggar ordentligt eller inte alls kan det bero på detta. Tack för ni förstår kram Tove


Hey...

 
 
jag lever.. har bara chillat på livet.. med denna låten, älskar den..
 
http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI
 
 


Juluppdragen sista dagen :)

Började med att prata med Elizabeth.
Sedan så böjde jag till polka grisarna.
 
Red till Mario och gav honom några polka grisar :)
Pratade med Elizabeth igen!
Stack till rådsmannen.
Satte upp dom i granen, vad fin granen blev!:D
Längtar tills Onsdag!! ;) (y'
 
/Tove


Dagens outfirre ;D

 
Hehe längesen! ;D Här har ni den jag rider runt i mest!! :) /Tove


Fortsättnig på juluppdragen

tar inte så detaljerat idag heller!
 
Pyntat granen med glitter.
Och letat efter guldiga kul att hänga upp i granen.
 
Tog en fin bild på väg till rådsmannen.
Det var sol och det snöade, så fin bild tycker jag! :P